Gebakken brokken 

Subcategorieën

 • Orijen Whole Prey

  Begin 2013 werd de vernieuwde ORIJEN WHOLE PREY geintroduceerd aan de Benelux markt. Deze whole prey vervangt de vroegere orijen. De belangrijkste verschillen tussen ORIJEN en ORIJEN WHOLE PREY zijn:

  • Een grotere verschiedenheid en variatie van VERSE ingrediënten.
  • Het gebruik van VERS orgaanvlees ingrediënten zoals kippen hartjes, kippenlever, lamslever, groene pens.
  • Het gebruik van eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg.

  VOEDING ZOALS MOEDER NATUUR HET BEDOELD HEEFT!

  Terwijl mensen vaak menselijke eigenschappen toekennen aan hun honden en katten, is dit de verkeerde aanpak als het gaat om de voeding. Ondanks een moderne levensstijl, laten de anatomische kenmerken van honden en katten zien dat zij behoefte hebben aan een voeding uitsluitend op basis van (VERS) vlees en (VERSE) vis. Daarom is Orijen Biologically AppropriateTM bereid met ingrediënten voor 80% afkomstig van vlees en vis, en 20% groenten, fruit en kruiden en 0% granen, aardappel, bietenpulp of andere onnodige balast stoffen.

  Net als ORIJEN is ORIJEN WHOLE PREY volledig volgens de BIOLOGICALLY APPROPRIATETM filosofie bereid, deze filosofie is:

  Honden en katten zijn geëvolueerd als jagers - de specifieke structuur van hun tanden, kaken en spijsvertering systeem classificeert ze wetenschappelijk als carnivoren, ontwikkeld om te leven bijna uitsluitend op een voeding op basis van vlees en vis.

  DE BIOLOGICALLY APPROPRIATETM FILOSOFIE IS DUIDELIJK: BEREID EEN VOEDING RIJK EN GEVARIEERD AAN VLEES EN VIS, GELIJK AAN WAT EEN HOND OF KAT IN DE NATUUR ZOU ETEN EN WAARVOOR ZIJ ZIJN GEEVOLUEËRD.

  Biologically AppropriateTM  voedsel wordt bereid met grote hoeveelheden en variaties van ingrediënten zoals moedernatuur het voor honden en katten bedoeld heeft, inclusief nutritioneel hoogwaardige lever, pens en kraakbeen, en zonder hoog glychemische granen en plantaardige eiwitten (aardappel) welke nauwelijks voorkomen in de natuurlijke voeding.

 • Acana

  DE WETTEN VAN DE NATUUR ZIJN DE BASIS VAN ALLE ACANA VOEDINGEN

  Honden en katten zijn geevolueerd als jagers,door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we honden en katten classificeren als carnivoren welke het beste gedijen op een voeding van vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

  Biologically AppropriateTM voedsel heeft dezelfde balans en variëteit van voedsel dat honden en katten in de natuur zouden vinden bij de jacht. Het concept is eenvoudig: de diversiteit van vers vlees en verse vis die de natuur de honden en katten te eten biedt, en exclusieve ingrediënten. Dus geen hoog-glycemische granen en ongepaste plantaardige eiwitten die niet thuishoren in het natuurlijke dieet.

  Deze vijf natuur regels weerspiegelen onze filosofie van Biologically AppropriateTM en zijn leidend bij de ontwikkeling van alle ACANA diervoedingen.

 • Barking Heads
 • Naturis
 • Canex Dynamic
 • Royal Canin
 • Hill's Science Plan
 • Eukanuba
 • Euro Premium

  EURO•PREMIUM® is een Belgisch merk en heeft inmiddels meer dan 20 jaar professionele ervaring opgebouwd in hoog kwalitatievedroogvoeding voor honden. De ontwikkeling van onze producten is gebaseerd op een jarenlange ervaring van toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen, onder andere in samenwerking met de Universiteit Gent.

  Onze hondenvoeding is samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van topkwaliteit. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd. Er worden geen kunstmatige kleur –en smaakstoffen toegevoegd.

  Recent zijn alle verpakkingen vernieuwd. Op deze website van Euro Premium vindt u alle informatie terug over de voeding en de nieuwe verpakkingen. 

  De voeding is onderverdeeld in SMALL – MEDIUM – LARGE en GIANT. 

  Voor honden met bepaalde gevoeligheden, hebben ze FUNCTIONAL voeding, die beantwoordt aan specifieke behoeften van uwhond zoals overgewicht, huidallergie, gevoelige spijsvertering, … 
  Door toevoeging van extra antioxydanten bovenop de bestaande vitaminemix wordt bijgedragen tot een verbeterde immuniteit.

 • Edgard & Cooper

  De brokjes van Edgard & Cooper zijn gemaakt met 100% vers vlees. En ze zitten ook boordevol andere voedzame ingrediënten waar je hond dol op zal zijn. Vies vleesmeel gebruiken ze niet. Nu niet. Nooit niet! Ze zweren bij pure en gezonde ingrediënten. Afwisseling geeft smaak aan het leven... Daarom bestaan de brokjes in 4 njammie smaken. Kies de favoriet van je vrolijke viervoeter!