Blikvoeding  

Subcategorieën

 • Ziwipeak

  luchtgedroogde voeding en snacks voor hond en kat

  Echt vers vlees en echte verse vis, zoals de natuur het bedoeld heeft!

  ZiwiPeakvoeding en snacks zijn een volledig natuurlijke, complete diervoeding voor dagelijkse verzorging en vitaliteit, met zorg bereid bij "the Bay of Plenty Mount Maunganui" New Sealand.

  Voer uw huisdier met de voor- treffelijke kwaliteit van  ZiwiPeak, op basis van vers vlees en verse vis aangevuld met essentiële vitamine en mineralen. Uw huisdier zal genieten van de smaak.

  ZiwiPeak bevat alleen de zuiverste Nieuw-Zeelandse ingrediënten en is geschikt om uw huisdier te voeden in elke fase van het leven - van puppy/kitten tot senioren hond/kat.

  ZiwiPeak helpt bij het bevorderen van:

  *Energie en vitaliteit

  *Het algemeen welzijn

  *Spijsvertering

  *Gezonde huid en vacht

  *Verminderd slechte adem, winderig-  heid en ontlasting

  Voer uw hond en kat de voeding die de natuur voor hen bedoeld heeft.

  Ze vinden het heerlijk!

  Een op vers vlees en verse vis gebaseerde maaltijd met essentiële vitamine en mineralen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, vers scharrel vlees, en in het wild gevangen vis,  vol- ledig granen vrij, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen suiker, geen zout of vulmiddelen.

  Lucht gedroogd zorgt voor behoudt van de voedingswaarde van de natuurlijke grondstoffen. Eenvoudiger te voeren tegen lagere kosten per dag, dan vers vlees voeding. Geen bevroren product of speciale behandeling – geen (ge)rommel.

  Waarom een maaltijd van echt vlees en echte vis?

  Omdat eigenaren van gezelschapsdieren zich vaak niet bewust zijn dat honden en katten vleeseters zijn, hoewel men weet dat de gemeenschappelijke voorouder, van de +/- 450 huidige honden rassen, de wolf is. Een van de eerste dieren die gedomesticeerd zijn (rond 10.000 voor Christus), zijn honden en net als de wolf echte carnivoren (vleeseters), die op een maaltijd met een hoog percentage van vers vlees en verse vis, het beste gedijen.

  Vergeleken met mensen, hebben honden een veel betere reuk en een duidelijk ander smaak beleving bij het eten van voedsel. Het gastro-intestinale systeem, dat voedsel omzet in bruikbare voedingsstoffen, speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van uw hond. Honden gedijen het beste op een voeding welke rijk is aan dierlijke eiwitten, dierlijke vetten en water en zeer beperkt niet verteerbare koolhydraten.

  Geen enkel huisdier of huisdier baasjes is gelijk.

  Daarom bieden wij een 100% natuurlijke diervoeding, zowel in een luchtgedroogde versie als in een makkelijk te openen blikje.

  Lucht gedroogd: Het productie proces van lucht gedroogd is een voor de grondstoffen vriendelijk proces en levert een diervoeding met respect voor de rauwe hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

  Lucht gedroogd is een steriele en veilige methode, uitgevoerd onder strikte hygiënische normen welke door de Nieuw Zeelandse overheid streng worden gecontroleerd. Alle ZiwiPeak producten worden gemaakt met als hoofdbestanddeel vers vlees en verse vis in de meest verteerbare vorm, om bij te dragen aan een perfect gezondheid en top conditie.

  Blikvoeding: Speciaal voor de baasjes die de voorkeur geven om aan hun geliefde huisdier een "natte" voeding te geven, wordt in de ZiwiPeak keuken een "natte" voeding geproduceerd verkrijgbaar in makkelijk te openen blikken 85 gr., 170 gr. en 370 gr..

  Elk ZiwiPeak blikje wordt onder hoge druk gegaard in zijn eigen steriele sappen om de  nutritionele waarde van de verse ingrediënten te behouden. De blikjes gebruikt voor het "natte" assortiment van ZiwiPeak zijn vrij van BPA, de kwaliteit en veiligheid van de inhoud van de blikjes wordt door ZiwiPeak gewaarborgd.

  Voer een mix: In plaats van het voeren van een type voeding, kan ZiwiPeak veilig aan uw huisdier worden gegeven in een mix van nat en droog. Belangrijk is het wel dat de grootte van de porties dan dient te worden aangepast. Er is dan geen enkel bezwaar de verschillende soorten ZiwiPeak te mixen.

  Welke manier van Ziwipeak voeren u ook kiest , u kunt verzekerd zijn dat uw dier altijd een maaltijd van vers vlees en verse vis aangevuld met alle essentiële voedingsstoffen krijgt.

  ZiwiPeak assortiment:

  ZiwiPeak 'Haute-Cuisine' in combinatie met ZiwiPeak snacks, helpen allergieën te voorkomen en op te lossen welke veroorzaakt worden door voedingen welke gebaseerd zijn op granen, kleur, geur en smaakstoffen, conserverings middelen en vulstoffen. ZiwiPeak is toonaangevend als het op voeding voor uw huisdieren aankomt, verse natuurlijke ingrediënten zijn daarvoor de basis.

  Met trots geproduceerd in Nieuw Zeeland!

  ZiwiPeak maakt alleen gebruik van volledig natuurlijke ingrediënten afkomstig van scharrelvlees (vrij van antibiotica en hormonen) opgegroeid op Nieuw Zeelands enorme groene weiden, en verse vis uit onze heldere meren en oceanen. Alle ingrediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie, van hoge kwaliteit en vrij van conserveringsmiddelen, granen, kleur, geur, smaakstoffen en vulmiddelen vrij.

  Ingrediënten:

  Hertenvlees: De hoogwaardige kwaliteit scharrel hertenvlees bevat grote hoeveelheden goed opneembare Chondroïtine en Glucosamine welke zorgen voor een ondersteuning van skelet en gewrichten op lange termijn.

  lamsvlees: Het vlees van scharrel lammeren is een pure bron van hoogwaardige eiwitten en vetten. Lam biedt de essentiële eiwitten en vetten die honden en katten nodig hebben in hun voeding en de spier- en hersenfuncties ondersteunen.

  Groene pens: De voedingswaarde van de groene pens wordt behouden en biedt de juiste balans van calcium en fosfor voor huisdieren, samen met eiwitten, vetten, enzymen, vitaminen en goede bacteriën, zorgen zij voor een goede spijsvertering en spierontwikkeling.

  Lever, hart en nieren: Zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitamine, mineralen en essentiële vetzuren, dit orgaan vlees komt overeen met het natuurlijke dieet van katten. Ze zijn een geconcentreerde vorm van essentiële voedingsstoffen en bijzonder nuttig tijdens herstel, groei en voortplanting.

  Vis / Visolie: Bieden essentiële vetzuren zoals omega-3 en omega-6, welke katten niet in staat zijn om zelf te produceren, deze vetzuren helpen bij het bouwen aan een gezonder immuunsysteem.

  Nieuw-Zeelandse groene mosselen: Gewrichtsontsteking en artrose zijn veel voorkomende aandoeningen bij honden en katten. Nieuw-Zeelandse mosselen zijn een 100% natuurlijke bron van glucosamine, glycogeen en omega-3 vetzuren welke het bewezen vermogen hebben op lange termijn de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.

  Cichorei: Cichorei optimaliseert de spijsvertering, ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de opname van voedingsstoffen.

  Lecithine: Is een bron van choline en inositol, essentiële vetzuren en sterolen, lecithine is goed voor de conditie van huid en vacht, lever- en hartfunctie.

  Peterselie: Bevordert een frisse adem en bevat vele nuttige vitamines en mineralen.

  Kelp: Dagelijks vers geleverd, de voedingssupplementen in kelp (zeewier) ondersteunen de preventie en / of behandeling van schildklier problemen, hart- en vaatziekten, problemen met de spijsvertering, gewichtsverlies en diverse andere gezondheidsproblemen.

  Vitaminen en mineralen: Deze zijn essentieel in lage concentraties voor een goede opname van vetten en koolhydraten en voor de noodzakelijke chemische reacties in het lichaam van uw huisdier. In de optimale nutritionele waarde, die nodig zijn in de juiste hoeveelheden en verhoudingen.

  Enkele van de belangrijkste vitaminen en mineralen zijn onder meer:

  Vitamine A: Beter bekend als de anti-infectieuze vitamine, vitamine A heeft een belangrijke rol in het beheersen van de immuun functie, ondersteuning van de groei en het herstel, maar ook van het gezichtsvermogen en ontwikkeling van de foetus.

  Vitamine D: Deze vitamine helpt een gezond spierstelsel te behouden door het reguleren van de balans van calcium en fosfor. het vergemakkelijkt de opname en het gebruik van calcium in het darmkanaal, vitamine D helpt uw huisdier bij het ontwikkelen van sterke botten en tanden.

  Vitamine E: Is een antioxidant, vitamine E voorkomt schade aan membraan structuren, verdedigt cellen tegen vrije radicalen / oxidatieve schade, controleert de enzymatische processen, en beschermt tegen verontreinigingen. Vitamine E helpt ook bij de productie van rode bloedcellen en de productie van energie om spieren te voeden in het lichaam, vooral het hart.

  Niacine, Arginine, Taurine: Katten kunnen een aantal essentiële voedingsstoffen zelf niet produceren , met inbegrip van niacine (een essentiële B-vitamine), arginine (een essentieel aminozuur om eiwit te bouwen) en taurine (een gezonde werking van het hart, netvlies en de reproductie te bevorderen) . Deze voedingsstoffen zijn beschikbaar gesteld in de meest toegankelijke vorm middels evenwichtige vers vlees en verse vis formules, ZiwiPeak 'Haute-Cuisine'.

  Andere vitaminen en mineralen zijn onder meer: Vitaminen B1, B2, B6 en B12 en nuttige mineralen zoals koper, mangaan, ijzer, zink, chloor, jodium, selenium, natriumtripolyfosfaat, kaliumbicarbonaat en calciumcarbonaat.

  Voer ZiwiPeak lucht gedroogd of 'nat' dagelijks aan uw huisdier. Houd in gedachten dat bij het voeren van uw huisdier met een lucht gedroogd product, een aanzienlijk mindere hoeveelheid moet worden gegeven dan u zou geven met de 'natte' blik producten, dit komt doordat het vocht in de luchtgedroogde versie is verwijderd. Bijvoorbeeld: Een hond van 20 kg. zou twee blikjes van 370g per dag nodig hebben. Dit terwijl 170gr. van de lucht gedroogde versie voldoende is. Beide hoeveelheden bereiken dezelfde voedingswaarde. Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater!

 • Hill's Science Plan

  Hill’s Pet Nutrition is toegewijd om huisdieren te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van kwaliteitsvoeding en gezondheidszorg. Onze ongeëvenaarde toewijding aan gezonde, gelukkige huisdieren is de drijfveer achter alles wat we doen.
  Wie we zijn

  Vandaag de dag belichaamt Hill's Pet Nutrition een traditie in zorg die is begonnen in 1939 met een opmerkelijke dierenarts. Onze missie is om de speciale relatie tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en verlengen. Om dit te doen maken we huisdiervoeding van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in onze Prescription Diet™- en Science Plan™-voedingslijn. We zijn ook begaan met het welzijn van gezelschapsdieren en we zijn actief betrokken bij de ondersteuning van de veterinaire beroepsgroep en asiels. Over de hele wereld maken we op elk gebied een verschil voor mensen en hun huisdieren.

 • Butchers
 • Renske
 • StuzzyDog
 • Applaws

  Applaws producten worden bereid door MPM, welke zeer hoge eisen stelt aan haar produkten. MPM is er trots op dat er uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.

  Zij  zijn heel gepassioneerd over wat ze doen en ze hebben strikte regels en waarden die zij hanteren bij het produceren en ontwikkelen van honden en kattenvoeding .

  Eerlijk produceren komt zowel terug in de samenstelling, de gebruikte grondstoffen als in de verpakking.

  Zij zullen nooit afbeeldingen op de verpakking zetten van ingrediënten die er schaamteloos niet in verwerkt zijn, zoals vulstoffen, zoetstoffen of aroma's gebruiken om goedkope ingrediënten te maskeren. Ook gebruikt men geen granen om het voer meer volume te geven of om mooiere brokken te produceren. Als er kip op de verpakking staat zit er ook kip in de voeding.

  Bij de bereiding wordt alleen gebruik gemaakt van de beste stukken borstvlees of visfilet om het hoogste niveau van vlees eiwitten en de kwaliteit van de ingrediënten die worden vermeld, ook te kunnen garanderen.

  Zij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de ingrediënten die ze gebruiken dat bijna het hele nat segment een doorkijk verpakking heeft, zodat u kan zien wat u koopt. De beelden die op de verpakking gebruikt worden zijn foto's van de ingrediënten welke daadwerkelijk worden gebruikt.

  Applaws bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en van duurzame teelt.

  Alleen het allerbeste telt.

 • Edgard & Cooper