Vers Vlees Voeding (KVV) 

Subcategorieën

 • Carnibest

  Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden en katten.
  Voor deze diersoorten heeft Carnibest al ruim 10 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.


  Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

  De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen die u op deze website kunt lezen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

  Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

  Bedrijfsinformatie
  Carnibest wordt geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en is een door de VWA en Productschap Diervoeder erkend bedrijf.

 • Naturis KVV

  Puur-Naturis versvlees voeding betaalbare topkwaliteit

  Naturis werkt met producteigen(van nature in het vlees aanwezige) vitamines/mineralen/sporenelementen,die waar nodig worden aangevuld 
  worden met natuurlijke vitamines/mineralen/sporenelementen/zeewier
  /paardenbloem/brandnetel/goudsbloem en zalmolie om tot een 
  complete en verantwoorde voeding te komen.


  Zij gebruiken geen: graan,bindmiddel,kleurstof,conserveringsmiddel,water of wat dan ook. (let op het kan wel eens voorkomen dat er een graan of mais korrel achter blijft in de krop van een kippen nek of in de wand van de pens, dit is omdat ze gebruik maken van graan kippen en vlees runderen)

   

  Puur-Naturis is 100% vlees.

  Puur-Naturis versvlees voeding is product gemaakt aan de hand van 
  verse kip, rund en zalm gekeurd voor de menselijke consumptie.

  Pens, sinds de pens na de slacht op het slachthuis gekoeld  
  wordt opgeslagen en de bacterien geen vrij spel meer hebben(labo  
  getest) gebruiken ze pens in een aantal producten.

  In geen enkel product zal u granen of rijst terug vinden. Puur-Naturis versvlees voeding is een goed verteerbaar product, er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van plantaardige eiwitten zoals soja, die slecht verteerbaar zijn.

  Ze willen u een gegarandeerde blijvende constante kwaliteit en samenstelling geven door enkel hoogwaardige grondstoffen te gebruiken, producten als goedkope plantaardige oliën gebruiken ze niet.

  Het is een ‘versvlees voeding’ dus smaak- , geur- en kleurstoffen, maar 
  ook bindmiddelen en genetisch gemanipuleerde grondstoffen worden 
  niet is onze producten verwerkt. (dierproef vrij)

  Puur-Naturis versvlees voeding is een jaar houdbaar bij -20°C. 


  Toegevoegde grondstoffen van onze producten. Premix 

  Buiten de in het vlees aanwezige enzymen, vitaminen, mineralen en aminozuren wordt er ook nog een premix van vitaminen, mineralen en sporenelementen toegevoegd.

  Zo kunnen ze van een compleet en verantwoorde versvlees voeding spreken.

 • Tammenga

  Tammenga Diervoeders is gespecialiseerd in het produceren van vers vlees voor honden en katten.

  Aangezien ze al hun versvlees producten zelf maken, staan ze garant voor een zeer hoge kwaliteit honden en kattenvoeding.

  Al onze vleesproducten bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn glutenvrij.

 • DARF EKO KVV

  DARF, een biologisch vers vlees voer wat sinds 5 jaar de Nederlandse markt bestormt, is al een ruim 2 jaar ook in België verkrijgbaar. De laatste periode, komen er steeds meer vragen vanuit België, daarom hebben de makers van DARF, Ton en Gerda Molenaar, besloten de markt in België ook te "veroveren".

  Gerde en Ton Molenaar: "In 2008 hebben vrienden van ons geprobeerd om ons aan een vers vlees van een grote partij in de markt voor onze honden te krijgen. Wij hebben zelf 4 Belgische Herders (3 Tervuerense en 1Groenendaeler), gezien de verhalen die zij ons vertelde over wat brokken voeren nu eigenlijk voor de hond betekend, zijn wij toen serieus gaan nadenken over het voeren van vers vlees. Onze honden hebben eerst verschillende KVV voeren te eten gekregen, en ze vonden dit zonder uitzondering heerlijk, echter de biologische variant van een aantal merken is zo exceptioneel duur dat dit voor ons geen optie was.

  Aangezien wij zelf al meer dan 20 jaar een Groene Weg slagerij hebben, zijn wij toen begonnen met verdiepen overhetgeen er in een goed Biologisch KVV zou moeten zitten. Wij hebben ons laten inspireren door het BARF principe, omdat hiervan bewezen is dat honden het er zeer goed op doen. Wij hebben als slagers natuurlijk de biologische ingrediënten dicht bij de hand, kopen met zeer goede afspraken de grondstoffen direct bij de slachters/boeren in, en dragen zo bij aan een eerlijke prijs voor de boer.

  Bij DARF kunt u niets anders dan Biologische producten kopen, ook hebben wij maar 1 verpakking, deze is compleet afbreekbaar. Het transport wat door ons gebeurt, is klimaat neutraal, de unieke verzekering die wij hebben op onze transportmiddelen, compenseert onze CO2 uitstoot." 

 • DUCK Natuurvoeding

  DUCK. ZO DICHT MOGELIJK BIJ DE NATUUR

  De belangrijkste missie van Duck bestaat erin hondenvoer te bieden dat zo dicht mogelijk aansluit bij de natuur. Dat betekent natuurlijke en verse producten, met een goed evenwicht tussen spier- en orgaanvlees, gekiemde granen en natuurlijke vleessappen. Dit verse en natuurlijke hondenvoer bevat bovendien:

  • geen verdikkingsmiddelen
  • geen smaakversterkers
  • geen kleurstoffen

  Respect voor de aard van de hond

  Verse en natuurlijke diepgevroren voeding is een verrukking voor honden, die volop genieten van de geur en de smaak van de ingrediënten. Bovendien kunt u op die manier drastische het risico verminderen op tal van problemen:

  • maagproblemen
  • spijsverteringsstoornissen
  • voedselallergieën
  • huidproblemen
  • gedragsproblemen
 • Huismerk KVV

  Huismerk Kompleet Vers Vlees is een lijn vers vlees voeding van uitstekende kwaliteit met een uiterst scherpe prijs. Ideaal voor de grootverbruiker.

  Beschikbaar is vijf smaken:

  Kipmix
  Rundmix
  Pensmix kip
  Pensmix rund
  Vismix

 • Renske vers vlees voeding

  Complete vers vlees voeding voor honden.
  Ook zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en of blikvoeding of andere soorten van vlees. Renske Natuurlijke Diervoeding is samengesteld uit een mix van de allerbeste natuurlijke ingrediënten uit de natuur. Het belangrijkste ingrediënt in dit product is kip, maar ook volkoren rijst en groenten zijn toegevoegd om de maaltijd compleet te maken.

  Renske Vers Vlees is verrijkt met schotse zalm olie (voor een glanzende vacht en een goede ontwikkeling van de hersenen) en glucosamine en chondrointine (ter ondersteuning van de gewrichten en kapsels). Tevens is dit product rijk aan natuurlijke anti-oxydanten ter bestrijding van de vrije radicalen in het lichaam van uw hond. Deze zuivere verse natuurlijke ingrediënten, zijn vacuüm geseald en zacht gestoomd voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.