GEBAKKEN BROKKEN 

Subcategorieën

 • Orijen Whole Prey

  OVER ORIJEN Van nature zijn honden van alle rassen en grootte carnivoren, ze gedijen het beste op een rijk en gevarieerd vlees/vis dieet met daarnaast kleine hoeveelheden fruit, groenten en grassen.

  Ontwikkeld zoals het natuurlijke dieet van uw hond. Orijen zit vol met eiwitrijke dierlijke ingrediënten (80%) zoals moeder natuur het voor uw hond bedoeldt heeft. Orijen is bereid met een hoog percentage scharrelkip, kalkoen, hele eieren en in het wild gevangen vis, allemaal afkomstig uit eigen regio en vers (nooit ingevroren) geleverd. Zonder conserveermiddelen en met biologische verantwoorde eiwitten en vetten om uw hond volledig te verzorgen .

  Om te voldoen aan het natuurlijke dieet, koolhydraat arm en graanvrij, bevat Orijen regionaal fruit, groente en kruiden, waaronder jeneverbessen, zeegroenten, en goudsbloem en is van nature rijk aan fytonutriënten, vitamine B en essentiële mineralen.

  Orijen heeft voor de hond 6 verschillende producten;

  - Puppy
  - Puppy Large Breed
  - Adult
  - 6 Fish for Dogs
  - Regional Red
  - Senior

  En voor de kat heeft Orijen 2 producten;

  - Cat & Kitten
  - 6 Fish for cats

  Orijen wordt uitsluitend in de bekroonde fabriek in Alberta, Canada bereid, het houdt uw dier gezond, gelukkig en sterk. Lees de ingrediënten en u zult overtuigd zijn..

 • Acana
 • Barking heads
 • Euro Premium
 • Naturis

  Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen, zonder te veel mooie praat, dure zakken, reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers.

  Naturis garandeert u de nieuwste productiemethodes, topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen door de hoge opname van de voedingsstoffen.

  Naturis hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om op die manier een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxydanten. PUUR NATUUR DUS!

  Naturis garandeert u een constante en blijvende kwaliteit van de grondstoffen, die elke kwaliteitscontrole doorstaat. Blijvende hoogwaardige grondstoffen zorgen er voor dat Naturis Hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor u minder dient te voeren en er ook minder afvalstoffen zijn.

  De voedingsbehoefte wordt sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond, desondanks dient men van Naturis Hondenvoer zeer weinig te geven.
  Het is zeer belangrijk dat u zeker het voedingsschema aanhoudt want te veel voeren is vaak de oorzaak van vele darm- en huidproblemen.

  Voor al onze brokken geldt:
  -minder en stevige ontlasting
  -brok droog geven
  -houdt voedingsschema aan
  -steeds vers drinkwater voorzien
  -premium kwaliteit
  -rijk een omega 3 en 6 vetzuren

 • Canex Dynamic
 • Royal Canin
 • Edgard & Cooper