Categorieën

Over Hondenbench

Historiek

Het concept Hondenbench begon in 2003 toen de kleine schattige bichon frisé pup, Cliff, geadopteerd werd door de familie. Destijds was het nog niet zo gebruikelijk als vandaag de dag om standaard een hondenbench te gebruiken. Het was dan ook niet zo simpel om deze te vinden in Belgie, om niet te spreken van het enorme prijsverschil in aanschaf tussen de buurlanden. Zo was het dan ook niet verwonderlijk dat de bench aangeschaft werd in Nederland. De verschillen waren zo enorm dat hier het idee ontstond om ook in Belgie betaalbare benches aan te bieden voor al die hondeneigenaren. Wat begon met 10 benches in een garage groeide uit de huidige 1500 benches in een magazijn! 

Over ons

Vandaag de dag is Hondenbench een gezellige dierenwinkel met heel ruim assortiment! We hebben de meest uiteenlopende producten in onze rekken liggen. Honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen; voor ieder wat wils! 

Kom gerust eens rustig rondsnuffelen. Uw viervoeter is uiteraard ook welkom in deze enorme snoepjeswinkel...

Wij hebben naast de bekende voedingsmerken zoals Eukanuba, Royal Canin, Hill's Science Plan ook een groot assortiment Vers vlees voedingen (KVV) waaronder Carnibest, Naturis, DARF EKO, Natural Petfood, Tammenga en DUCK. Ook hebben wij in onze rekken een deel natuurlijke brokvoedingen zoals Orijen, Ziwipeak en Acana. 
Ziet u door de bomen het bos niet meer met alle huidige dierverzorgingsproducten, vraag ons!  Wij helpen u met alle plezier verder. 

Hondenbench Team

Peter

Peter is de oprichter en zaakvoerder van Hondenbench.be . Hij staat in voor de aankoop en is steeds bezig met nieuwe artikelen te zoeken. Zo was Peter al een keer in Orlando, en al verschillende keren in Nurnberg, op 's werelds grootste dierenbeurs! Telkens vinden wij nieuwe, innovatieve artikelen en brengen deze mee naar Belgie. Ook is dit altijd een ideale gelegenheid om verschillende van onze leveranciers wereldwijd te bezoeken, en vooral de leveranciers die uit het verre oosten komen. Wij zijn trots op de fijne zakelijke relatie die wij hebben met deze mensen.

De jobstudenten van Hondenbench!

Laura

Laura is onze jobstudent op de drukke momenten. Laura is een vriendelijke, spontane en behulpzame jonge dame! Ze heeft zelf een hond en een jonge kat. De dagelijkse zorg voor haar viervoeters helpt haar om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan met al uw vragen bij Hondenbench!