Categorieën

Verzending

""Wij leveren nationaal en internationaal. Voor verzendingen binnen Belgie en Nederland werken wij met de meest efficiente kourierdienst GLS om u zo snel mogelijk uw bestelling te bezorgen.

Voor verzending kunt u kiezen voor een levering aan huis of op een locatie naar keuze (bijvoorbeeld uw werk). In de randgemeenten van Wilrijk kunt u ook kiezen voor levering onder rembours. U kunt uw bestelling dan cash betalen bij levering.

 Bij betaling met creditcard, Paypal of IDEAL wordt uw bestelling meteen klaargezet voor verzending. U ontvangt uw pakket dan doorgaans binnen 2 à 3 werkdagen. Indien u wenst te betaling via overschrijving wordt uw pakket verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Verzendkosten 

Belgie

Max. 9,00 Euro (tot 31.50 kg)

Nederland

Max. 9,00 Euro (tot 31.50 kg)

Luxemburg

Max. 9,00 Euro (tot 31.50 kg)

Duitsland

Max. 9,00 Euro (tot 31.50 kg)

Frankrijk

Max. 16,95 Euro (tot 31.50 kg)

Groot-Brittanie

Max. 16,95 Euro (tot 31.50 kg)

Oostenrijk

Max. 16,95 Euro (tot 31.50 kg)

Denemarken

Max. 16,95 Euro (tot 31.50 kg)

Ander

Voor andere landen worden de producten met GLSverstuurd en gelden de tarieven van GLS. Gelieve contact op te nemen voor de verzendkost.

Hoe worden transportkosten berekend?
Goederen, te leveren in België, worden geleverd met GLS, onze interne leveringsdienst of een externe koeriersdienst. Door deze vele mogelijkheden hebt u steeds de voordeligste verzendingskosten.
Goederen die buiten België geleverd moeten worden, worden met de koeriersdienst GLS geleverd. De voordeligste prijs wordt u aangeboden.